PeNgiKuT BLoG ~

KASIHKU CORETKAN.....

berbicara tentang perjalanan sebuah kehidupan.....

Monday, May 6, 2013

Cup Cakes yg Comei2....


 Hai Semua....

 Mood memblogging kembali...
untuk hilangkan demam pilihan raya ni.
apa kata kita citer pasal "CUP CAKES"!!

---------------

sedapnya kek...nyum!nyum!..
sebenarnya nak citer pasal kek ni sebab xlama lg besday anak2 kesayangan kami ni pada 14 dan 19 Mei nanti ni..
so.. aku excited laa nak cari atau tengok kek yang comel2 kat ruangan google image ni..
peh!!! terjumpa pulak CUPCAKES
memang meleleh arr tgok kek cawan yg diorag deco2 ni..
kreatif giler.. dan hebatnya diorang kerana mampu menjdikan kek yang sangat2 menarik dipandang dan sedap dimakan...
waa TABIK SPRING  arr!!!


ermm.. channel 726 xsilap aku... ada game show tentang"CupCakes War"
memang teruja bila tengok..
ye arr aku ni xpndai buat kek..kagum giler bila cup cakes tu dapat dipelbagai persembahan dan rasa

korang mesti pandai wat ??!!

aku pernah gak la try wat... boleh laa jd sikit.. tp buruk nya mak aiii... last2.. xtermkn abiss pun.. nak bg org lain rasa... segannn...nak bgi jiran xyakin dengan hasil yg dibuat.
last2 mkn sendiiri je...

huhuhu

sekali cuba ..org kata jgn putus asa..kena buat sampai dpt... tp aku ni jenis bukan x nak cuba lgi...tp mood nak wat kek tu xdtg lg la pulak..nak tunggu dtg...entah bila pun xtahula...

inilah antara cup cakes yg comel2 dan sgt2 kreatif..


yang pakar2 kek hasilkan...

5 STAR untuk korang!!











terliur x korang??? 

blup!!
blup!!


ermmm. tu belum yg mcm taman bunga...









memang semua menarikkan...!!

apapun banyak lagi yang menarik dan hebat2 yang diorang hasilkan...


yang penting bila saya nak order dah ada pakar yang leh saya order.. 

orangnya ialah KAK NORAINI ABD SAMAD..

TQ sis kerana sudi terima ORDER saya selama ini..
dan hasilnya memang sangat2 memuaskan! dan terbaik!!


jap!jap! korang nak tgok x hasil cup cakes versiku yg buat....

hehehe


kompemmm korang x teringin nak makan...
hahahaha

cuma korang teringin nak tengok jer!!
kan...kan...kan...

huhuhu

tp dpt kredit gak arrr dripada adik aku...rasanyalah

sekadar.....

( nak sedapkan hati kakak dia je sebagai kata semangat jgn putus asa)

hahahahahahahahaha!







jd x?kreatif x aku??!!
hehehe

 boleh laa,,,


akn dtg try lg ....

ok!!!

apapun... aku dah jumpa kek yg mnjdi pilihan hatiku untuk besday anak2 untuk tahun ni...

......
Insyallah!!

14 dan 19 MEI 2013




3 comments:

  1. zie.. tips dari aku yg bru blajar buat kek ni hahahaha... klo nk yg gebu gebas n lembut.. asingkan putih n kuning telur... masa pukul tu....

    ReplyDelete
  2. oh ye ke??!! ok.. tq bg tips tu ... hrp2 menjdi lepas ni... huhuhu... ade respi yg best2 x erin??!!

    ReplyDelete
  3. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Professional trading signals sent to your cell phone daily.

    Follow our signals NOW and gain up to 270% per day.

    ReplyDelete